Startpagina. Gitaar lessen. Basgitaar lessen. Orgel lessen. Keyboard lessen. Piano lessen. Accordeon lessen. Dwarsfluit lessen. Drum lessen. Zang lessen. Routebeschrijving.

Zoals alom bekend is, is de accordeon een instrument dat door vele mensen wordt bespeeld. Zowel jong als oud, leeftijd doet er niet toe!

Het instrument wordt accordeon genoemd vanwege de constructie van het mechaniek van de linkerhand. Door een matrix van stangen en knoppen wordt een drietal tonen tegelijk geproduceerd, een akkoord.

Het accordeon werkt volgens hetzelfde principe als een mondharmonica. De lucht wordt hier echter aangevoerd door een balg. In de kast zitten de tongen die het geluid voortbrengen. het indrukken van een toets of knop laat de lucht langs een of meer tongen stromen waarbij het tongetje gaat trillen en het geluid ontstaat.Accordeon Lessen

Tijdens de lessen is er aandacht voor maat, ritme en natuurlijk melodie.

Een accordeon is hét instrument bij uitstek voor een gezellige avond! Er worden tijdens de lessen dan ook veel bekende liedjes aangeboden

NU NIEUW: DE ACCORDEONCLUB!

Lekker samen ongedwongen accordeon spelen, laat je meenemen door de kunst van de muziek en speel tezamen oude en nieuwe nummers op je eigen accordeon.


Muziekschool Hidding

    Klazienaveen

Even voorstellen. docenten. Fotogalerij. Tarieven. Waarom Muziekschool Hidding. Contact.     Klik hier voor   
             Uw
Advies instrument