Startpagina. Gitaar lessen. Basgitaar lessen. Orgel lessen. Keyboard lessen. Piano lessen. Accordeon lessen. Dwarsfluit lessen. Drum lessen. Zang lessen. Routebeschrijving.

Het drumstel verschilt heel veel van andere instrumenten. Het bespelen ervan kost veel kracht en energie. Eenmaal achter het drumstel bepaal jij het ritme en geef jij de accenten. Achter een drumstel kun je je heerlijk uitleven en in het zweet jagen, je kan dus vreselijk tekeer gaan!

Naast alleen het drummen op zich, valt er nog veel meer te ontdekken in de wereld van zowel de beginnende als de geoefende drummer. Techniek, zowel de theorie als de praktijk worden je bijgebracht en dus is het drumstel een instrument voor de creatieve en voor de perfectionistische drummer.Op de muziekschool bestaan verschillende mogelijkheden voor wat betreft de drumles. Zo kan de leerling mee drummen met cd en liedjes, maar wordt er ook gebruik gemaakt van leerboeken. Natuurlijk wordt net als bij andere instrumenten veel rekening gehouden met de muzieksmaak van de leerlingen.

Drummen heeft een positieve invloed op je creativiteit want het maakt je stressbestendig, scherp én explosief!

Drumlessen

Let hit the drums and we will see what comes

Even voorstellen. docenten. Fotogalerij. Tarieven. Waarom Muziekschool Hidding. Contact.     Klik hier voor   
             Uw
Advies instrument